Zaščitite svoj dom pred komarji s kakovostnimi komarniki

Uživanje v toplih poletnih večerih na balkonu ali terasi je neprecenljivo, a nas lahko nadležni komarji hitro spravijo v slabo voljo. Še precej slabše je, če zaidejo v stanovanje ali hišo in nam grenijo noči. Zato ne dovolite, da vam komarji pokvarijo sproščene trenutke s prijatelji in družino ali sladek spanec. Zagotovite si učinkovito rešitev za ohranjanje miru brez teh nadležnih insektov - kakovostne komarnike.

Naš klasični rolo komarnik Lina je izdelan iz kakovostnih extrudiranih ALU profilov in prašno lakiran. Mreža je iz posebnih steklenih vlaken - FIBERGLAS. Primeren je za okna skozi katera moramo večkrat posegati, na primer pri zalivanju rož. Komarnik ne potrebuje vzdrževanja in ima dolgo življenjsko dobo. Je najpogostejše uporabljen komarnik. Konstrukcija rolo komarnika je izdelana iz ekstrudiranega aluminija. Mrežica je nevtralne sive barve in vzame malo svetlobe v prostoru, izdelana je iz posebnih steklenih vlaken. Komarjem ter ostalim insektom fizično preprečimo vstop v prostor na naraven način. Rolo komarnik ostaja na oknu skozi celo leto, v zimskem času ga zvijemo v omarico.

Mnenja o tem, koga komarji pikajo bolj in koga manj, so različna. Nekateri trdijo, da je vse odvisno od krvne skupine, barve oblačil, vrste zaužite pijače ali pa le od genetike in metabolizma posameznika. Vedenje o vsem tem pa nam preprosto nič ne koristi, če smo mi tisti, ki jih radi pikajo. Takrat je pomembno le to, da smo s komarji na različnih straneh komarnika. Maksimalna velikost našega komarnika meri v širino 180 ali 160 centimetrov in v višino 240 oziroma 250 centimetrov.

Rolete Kosec

Naša lokacija

Rolete Kosec

Steletova ulica 4, 1234 Mengeš
Copyright Rolete Kosec ©2019
Izdelava: MMstudio