Proizvodnja

Lastna proizvodnja


  • nadokenska vgradna omarica DELTA
  • vgradna omarica ThermoDelta
  • komarniki
  • PVC/ALU ograja
  • ostali ALU profili

V našem podjetju proizvajamo nadokenske omarice, lamele, PVC rolete, ekstrudiranje, brizganje plastičnih mas, PVC opaž, vrtne ograje.

PVC opaž je odlično nadomestilo za lasen opaž. PVC opaž je bolj vzdržljiv, lahek, neobčutljiv na vlago in gladek. Ni ga potrebno barvati, saj se mu barva doda že med samim ekstrudiranjem.

Rolete KOSEC so nedvomno eden izmed največjih proizvajalcev lamel na področju Slovenije. Malo podjetij se lahko pohvali s 50 leti tradicije v izdelovanju lamel. Rolete KOSEC imajo bogate izkušnje in lastne izdelke, s katerimi vašemu domu ali poslovnemu objektu ustvarijo novo obleko. Rolete KOSEC so zaslužne za celostni izgled marsikaterega objekta.

Proizvodne kapacitete podjetja Rolete KOSEC zmorejo proizvesti tudi do 500 m2 PVC rolet različnih dimenzij in oblik v 24 urah. Tradicija in napredek v podjetju Rolete KOSEC predstavljata garancijo za uveljavljanje najkvalitetnejših materialov in procesov. Da so proizvodi in storitve res kvalitetni, vedno znova potrjujejo stalne stranke.

V podjetju Rolete KOSEC vam mudimo tudi usluge kot so ekstudiranje in brizganje plastičnih mas. V ponudbi pa se znajdejo tudi gotovi izdelki različnih PVC opažev ali vrtnih ograj.

Rolete KOSEC vam zagotavljajo strokovno svetovanje pri vaši odločitvi in izbiri.
Rolete Kosec

Naša lokacija

Rolete Kosec

Steletova ulica 4, 1234 Mengeš
Copyright Rolete Kosec ©2019
Izdelava: MMstudio