ALU garažna vrata so prava odločitev

Garažna vrata so pomemben del vsakega doma, saj ne zagotavljajo le varnosti in zaščite pred vremenskimi vplivi, ampak prispevajo tudi k estetiki in funkcionalnosti nepremičnine. Glede na vse to, so ALU garažna vrata Rolete KOSEC odlična izbira, saj ponujajo številne prednosti.

Ena od ključnih prednosti omenjenih garažnih vrat je strokovno svetovanje, ki poteka pri vas. Tako se lahko prepričate, da boste izbrali vrata, ki bodo ustrezala vašim potrebam in možnostim.

ALU garažna vrata Rolete KOSEC so izdelana v skladu z evropskimi predpisi, kar zagotavlja njihovo visoko kakovost in trajnost. Poleg tega so zasnovana in izdelana tako, da omogočajo varno delovanje in občutek zaščite. Vrata se odpirajo navzgor, kar omogoča optimalno izkoriščenost prostora pred garažo.

Dodatna prednost vrat je zaščita pred vlomi. Z visoko potisnim varovalom in motorji, ki imajo blokado proti odprtju-zaprtju, ste lahko brez skrbi. Še ena od prednosti je tiho delovanje vrat. Rolo sistem omogoča blagodejen in tih tek, komfortna konzola pa poskrbi za boljši tek in nego materiala.

Ker je prilagodljivost ključna pri izbiri garažnih vrat, so ALU vrata Rolete KOSEC izdelana po meri, kar omogoča, da se prilegajo do milimetra natančno. Lahko izbirate tudi med različnimi barvnimi možnostmi, ki se ujemajo z videzom vaše nepremičnine. Električno delovanje z daljinskim upravljalnikom zagotavlja udobno upravljanje vrat, kar vam olajša odhode in prihode domov.

Montaža ALU garažnih vrat Rolete KOSEC je hitra, vzdrževanje in čiščenje z vodo, pa enostavno.

Rolete Kosec

Naša lokacija

Rolete Kosec

Steletova ulica 4, 1234 Mengeš
Copyright Rolete Kosec ©2019
Izdelava: MMstudio