Zunanji roloji so lahko odlična popestritev

Zunanji roloji niso namenjeni le zaščiti pred pogledi mimoidočih, lahko imajo povsem drug namen. Z njimi lahko preuredimo, popestrimo, posodobimo ali polepšamo svoj dom oziroma delovni prostor. Kakorkoli, z zunanjimi roloji boste prostoru zagotovili dobro zaščito pred čezmernim segrevanjem, hkrati pa bo v prostoru še vedno dovolj velika količina dnevne svetlobe. Roloji svetlobo tudi dobro razpršijo, preprečujejo bleščanje ter zagotavljajo optimalno senco in prijetno bivanje.

Zunanji screen roloji v ALU ekstrudirani omarici z alu vodili in utežjo so primerni za vertikalne steklene površine. Mogoče zunanji roloji niso vedno prva izbira in razmišljate, kako bodo kljubovali vremenskim vplivom, a brez skrbi, čvrsto ogrodje iz aluminija in zelo kakovostne tkanine iz trpežnih poliestrskih vlaken, ki so prekrite s snovjo PVC, so garancija, da bo vaš rolo še dolgo služil svojemu namenu.

Uporabljate lahko tudi vremenski nadzor, ki roloje ščiti pred spreminjajočimi vremenskimi pogoji. Z uporabo aluminijastih konzol boste sistem namestili hitro in preprosto. In še nekaj. Poleg dolge življenjske dobe so roloji tudi enostavni za vzdrževanje. Omogočajo vam naravno hlajenje in varčevanje z energijo, zaradi bogate ponudbe tkanin v različnih barvah in možnosti lakiranja pa je mogoče rolo prilagoditi številnim vašim željam

Rolete Kosec

Naša lokacija

Rolete Kosec

Steletova ulica 4, 1234 Mengeš
Copyright Rolete Kosec ©2019
Izdelava: MMstudio