Zakaj se je smiselno odločiti za PVC opaž ...

Ste kdaj razmišljali, da bi lesen opaž nadomestili s PVC opažem. Res je, da v nekaterih krogih velja prepričanje, da je naravno najboljše, a vseeno PVC opaž vse bolje nadomešča klasičnega lesenega. Ima namreč številne prednosti, o katerih je dobro razmisliti, če se odločate med nakupom lesenega ali PVC opaža. Med najpomembnejšimi prednostmi je zanesljivo ta, da je PVC opaž bistveno lažji za vzdrževanje kot lesen. Ko ga želimo očistiti, ga namreč preprosto operemo z vodo, kar pa za lesenega ne moremo trditi.

PVC opaža ni treba barvati in obnavljati, kar je še posebno naporno, če je opaž težko dosegljiv, na primer na napušču hiše in ga ne moremo vzdrževati sami in za to opravilo najamemo in plačamo nekoga drugega. Poleg tega ima PVC opaž v primerjavi z lesenim precej daljšo življenjsko dobo, je lahek, temu primerno je tudi sama montaža enostavnejša. Ker ni občutljiv na vlago, je tudi odporen na vremenske razmere.

PVC opaž je izdelan z ekstrudiranih plastičnih mas. Ker je med tem postopkom tudi barvan, nam ga pozneje ni treba več barvati. Uporablja se tako zunaj, kot znotraj bivalnih ali poslovnih prostorov. Primeren je za oblaganje zunanjih napuščev, sten stropov, zelo dobro pa svojemu namenu služi tudi v kopalnicah in drugih prostorih, kjer je več vlage.

Notranjost profila je votla in predeljena s pregradnimi stenami, kar nam omogoča dobro toplotno izolacijo. Dolžino 115 mm širokih lamel izdelamo po meri. Ponujamo pa vam tudi PVC zaključne letve.

Rolete Kosec

Naša lokacija

Rolete Kosec

Steletova ulica 4, 1234 Mengeš
Copyright Rolete Kosec ©2019
Izdelava: MMstudio