Tudi garažna vrata zagotavljajo mirnejši spanec

Pri gradnji hiše ali njeni obnovi so dvižna garažna vrata običajno eden večjih vidnih elementov na hiši. Zato je dobro, da izboru vrat, tudi iz estetskih razlogov, namenimo nekoliko več pozornosti. Omislite si lahko garažna vrata iz različnih materialov in oblik, izbirate pa lahko tudi med različnimi barvami. Seveda pa je pred nakupom poleg zunanjega videza treba tudi dobro premisliti in raziskati, kakšno varnost vam bodo vrata zagotavljala, iz kako kakovostnih materialov bodo narejena, kako enostavna je njihova uporaba, kakšno je njihovo vzdrževanje in pa seveda, kolikšna je njihova pričakovana življenjska doba.

Lahko se odločite za nakup težkih garažnih vrat iz jekla, ki seveda lahko tudi rjavijo. Prav zaradi tega so verjetno boljša izbira aluminijasta, še najboljše avtomatska vrata, saj se boste tako tudi izognili ročnemu odpiranju in zapiranju garažnih vrat. Poleg tega aluminijastih vrat ni treba barvati, še pred vgradnjo pa seveda lahko izbirate med različnimi standardnimi barvami.

Aluminijasta garažna vrata imajo tudi druge prednosti. Med drugimi imajo serijsko vgrajen motorni pogon, tudi sistemi so v celoti iz aluminija. Tudi, če se za vgradnjo vrat odločite med obnovo hiše, jih izdelamo po meri, saj standardne velikosti ne obstajajo. Vrata vgradimo hitro, običajno manj kot v eni uri. Vrata so visoko protivlomno zaščitna, lahko pa se za dodatno zaščito odločite tudi za visoko potisno varovalo in vgrajeno blokado proti odprtju-zaprtju. Garažni sistemi so varni, vrata so preprosta za upravljanje in med uporabo skoraj neslišna. Ker vrata ne nihajo, lahko tudi optimalno izkoristite prostor pred garažo. Vrata se zlagajo v rolo omarico, nameščeno pod stropom. Zavzamejo pa 30x30 centimetrov prostora. Poleg tega je vzdrževanje vrat preprosto, saj se čistijo z vodo.

Rolete Kosec

Naša lokacija

Rolete Kosec

Steletova ulica 4, 1234 Mengeš
Copyright Rolete Kosec ©2019
Izdelava: MMstudio