Stavimo na desetletja lastne proizvodnje in dober servis

Naši začetki segajo v leto 1967, ko so se v obrtniški delavnici razvijali prvi procesi proizvodnje PVC rolet in opaža. Takrat smo opravili pionirsko delo pri razvoju ekstrudiranja in brizganja plastičnih mas. Danes imamo kot eden največjih proizvajalcev lamel na področju Slovenije bogato tradicijo, številne izkušnje in lastne izdelke.

V svoji proizvodnji lahko v 24 urah proizvedemo tudi do 500 m² PVC rolet različnih dimenzij in oblik, tako da lahko vašemu domu ali poslovnemu objektu zagotovimo videz po vaših željah. Ne odlikujeta pa nas samo tradicija in napredek, temveč tudi uveljavljanje in uporaba najkakovostnejših materialov in procesov. In prav zato se naše stranke rade vračajo.

V ponudbi imamo gotove izdelke različnih PVC opažev in vrtnih ograj. V naši proizvodnji boste našli nadokensko vgradno omarico DELTA, vgradno omarico ThermoDelta, Komarnike, PVC/ALU ograjo ter druge ALU profile.

In brez skrbi, tudi, ko boste naleteli na morebitne probleme, ne boste ostali sami. Pomagali vam bodo odpraviti težave z že obstoječimi roletami, senčili, žaluzijami, ograjami, garažnimi vrati, plise zavesami in komarniki. Na pomoč pa vam bomo priskočili tudi pri montaži novih rolet, žaluzij, garažnih vrat, senčil in ograj. 

Rolete Kosec

Naša lokacija

Rolete Kosec

Steletova ulica 4, 1234 Mengeš
Copyright Rolete Kosec ©2019
Izdelava: MMstudio