Senčila v vsak dom

Ste kdaj razmišljali o tem, da bi lahko prav senčila polepšala vaš dom ali poslovni prostor? Res je, da je osnovna naloga senčil zaščita pred soncem in neželenimi pogledi, vendar to še ne pomeni, da ne more biti njihova naloga tudi polepšati naš vsak dan. Dandanes je ponudba senčil precej raznolika in pestra, zato zagotovo vsak lahko najde nekaj po svojem okusu in željah. Na voljo so namreč številni modeli dnevnih senčil, taki, ki so primerni tako za dan, kot nočno zatemnite, rolo zavese za zatemnitev prostorov in še bi lahko naštevali.

Ko izbirate senčila za okna, je torej zelo pomembno, da ste pozorni na velikost senčil in njihovo učinkovitost. Izberite model, ki je najbliže vašim potrebam in ki se bo zlil s stilom opreme v prostorih. Iskanje najboljših rešitev za dom ali poslovni prostor je lahko zelo zanimivo, lahko pa je tudi polno izzivov.

Rolete so odličen izbor za senčenje prostorov, ko si želimo nekaj enostavnega tako za uporabo kot vzdrževanje. S klasičnimi roletami lahko polepšamo tudi okna, saj so rolete na voljo v številnih barvah, ki lepo popestrijo videz hiše. Klasične rolete najpogosteje uporabljamo v spalnicah, saj povsem zatemnijo prostor, kar pa je tudi nujno za trden in zdrav spanec.

Vertikalne zavese so zaželene predvsem takrat, ko potrebujemo rešitev za velika okna, saj tovrstne zavese prekrivajo okna od vrha do dna. Ena od prednosti tega tipa zaves je tudi ta, da jih je s pomočjo mehanizma enostavno obračati in menjati kot, pod katerim stojijo in tako regulirati intenzivnost svetlobe, ki vstopa v posamezni prostor.

Odlika žaluzij je, da so primerne tudi za manjša okna. Zaradi praktičnih mehanizmov jih lahko povsem prilagodimo svojim željam in nadziramo količino svetlobe, ki jo želimo imeti v prostoru.

Pliseje bi lahko imenovali tudi za brezčasno rešitev. Primerni so tako za standardna, kot velika in tudi manjša okna. Njihova posebnost je, da jih lahko prilagajamo v obe smeri, tako od zgoraj navzdol, kot od spodaj navzgor. Na ta način zlahka najdemo namestitev, ki nam najbolj ustreza. Prav zaradi tega so odlična rešitev za zaščito pred soncem, hkrati pa omogočajo naraven vir svetlobe.

Rolete Kosec

Naša lokacija

Rolete Kosec

Steletova ulica 4, 1234 Mengeš
Copyright Rolete Kosec ©2019
Izdelava: MMstudio