Razmišljate o nakupu rolet?

Nekateri smo roletam bolj, drugi manj naklonjeni. Zdi se, da v zadnjih letih prevladuje prepričanje, da se zunanjosti hiš in večstanovanjskih blokov bolj podajo žaluzije. A kaj pogosto se zgodi, da prebivalci z njimi, še posebno, če si želijo spati v popolni temi, niso zadovoljni in se zato raje odločajo za rolete, ki poskrbijo za popolno temo v prostoru.

To pa seveda ni edina odlika rolet. Če jih primerjamo z žaluzijami, kjer se kot njihova pogosta funkcija omenja tudi senčenje, so rolete za senčenje, seveda nekoliko manj primerne, a kljub temu opravijo svojo nalogo. Poleg tega lahko rolete tudi barvno popestrijo zunanjost vaše hiše. Paleta barv je široka, od bolj klasično belih, barve lesa, zelenih in rjavih, do barve limone, rdečih, barve macesna, skoraj črnih in še kakšen odtenek bi našli.

Lamele PVC rolet so izdelane iz zelo kakovostnih plastičnih mas, notranjost profila lamele je predeljena s pregradnimi stenami. Zaradi tega je lamela PVC rolet trdnejša in odpornejša na zunanje vplive. Aluminijaste rolete Kosec se vgradijo že pri gradnji stavbišča. Vgradijo se pod nosilno preklado oken ali pa se jih doda kot nadomestno vgradnjo zamenjavo starih z novimi. In še nekaj. Poznamo okna nepravilnih oblik. In zagotovo prilegajoče se rolete za Rolete Kosec niso izziv.

Rolete Kosec

Naša lokacija

Rolete Kosec

Steletova ulica 4, 1234 Mengeš
Copyright Rolete Kosec ©2019
Izdelava: MMstudio