Prihaja obdobje mrčesa. Ste ustrezno pripravljeni?

Večina nas je težko čakala, da se prebudi pomlad in našo okolico obarva v pomladno zeleno barvo. Vse toplejši dnevi so pred vrati in z njimi narašča tudi optimizem. Topli in vroči meseci pa ne pomenijo samo lepih in prijetnih doživetij, saj s seboj prinašajo tudi precej nadlog. Pa pustimo ob strani, da mogoče ne prenašamo dobro visokih temperatur ali da se bojimo, da nam bo pridelek uničila toča ali suša. Topli dnevi prinašajo s seboj tudi nadlogo v obliki mrčesa.

Nekateri imajo srečo, da jih komarji "ne marajo", drugi se moramo sprijazniti s tem, da jim prav naša kri diši in nas zato radi obletavajo in napadajo. Še posebno neprijetni so ponoči, ko nam brenčijo okoli glave in zaradi teme le nemočno mahamo naokoli in upamo, da bomo tako na pamet zadeli tudi komarja. Seveda smo v veliki večini pri teh poskusih neuspešni. A brez skrbi imamo rešitev.

Želimo si, da bi imeli neprijetnih posledic s krvosesi čim manj, zato vam ponujamo najučinkovitejšo in ekološko zaščito pred mrčesom. Konstrukcija rolo komarnika Lina je izdelana iz ekstrudiranega aluminija, mrežica je nevtralno sive barve in vzame prostoru le malo svetlobe. Rolo komarnik insektom fizično prepreči vstop v prostor na naraven način, pozimi, ko zaščite pred insekti ne potrebujemo, rolo ostaja na oknu, a ga lahko zvijemo v omarico. Komarnik je primeren za vsa okna, predvsem pa za tista, skozi katera večkrat posegamo na primer zaradi zalivanja rož.

Rolete Kosec

Naša lokacija

Rolete Kosec

Steletova ulica 4, 1234 Mengeš
Copyright Rolete Kosec ©2019
Izdelava: MMstudio