Kako izbrati pravo barvo žaluzij in rolet

Ob nakupu novih rolet ali žaluzij se hitro znajdemo pred vprašanjem, kakšno barvo naj izberemo. Naj sledimo trenutnim trendom ali se odločimo za preverjeno klasiko? Ponudba na trgu nam pri tej odločitvi ne bo v veliko pomoč, saj številni proizvajalci ponujajo veliko barv, v prihodnje pa jih je pričakovati še več. In kot da odločitev ni že tako težka, se moramo običajno posvetovati še z drugimi družinskimi člani. Poleg tega imajo tudi pri tem vprašanju vsake oči svojega malarja.

Običajno se lažje odločimo, če menjamo rolete ali žaluzije na že obstoječi barvi fasade, nekoliko težje pa je, če se odločamo za barve pri novogradnji, ko še nimam povsem izdelane slike, kakšna bo barva fasade.

Takrat nastopi čas za kombiniranje. Smiselno je, da se sprehodite po naselju novih hiš, saj boste tako najbolj ocenili, katere kombinacije so vam najbližje. Prav tako si ogledujte fotografije na spletu. Tam si lahko ogledate tudi nekoliko drugačne, svetovne trende. Seveda pa se ne pozabite pozanimati pri strokovnjakih, kaj oni menijo, in tudi do določene mere sledite njihovim izkušnjam, saj so videli že veliko kombinacij. Ne pozabite se tudi vprašati ali bi raje, da se vaša hiša, če je v naselju, zlije z drugimi, ali si želite izstopati. Glede na to, da gre za nakup, ki se običajno opravi na nekaj deset let, je smiselno, da si za odločitev resnično vzamete čas.

Vsekakor pa se zavedajte, da se tudi na tem področju moda menja. Ne sicer tako hitro, kot pri oblačilih, ampak čez nekaj let bo to, kar je danes moderno zastarelo. Zato je mogoče dobro tudi razmisliti, kaj bo všečno na dolgi rok.

Končna odločitev bo v vsakem primeru vaša. Želimo in upamo, da se boste odločili tako, da boste še dolgo uživali v pogledu na izbrano barvo rolet ali žaluzij.

Rolete Kosec

Naša lokacija

Rolete Kosec

Steletova ulica 4, 1234 Mengeš
Copyright Rolete Kosec ©2019
Izdelava: MMstudio