Imate tudi vi "sladko" kri?

Če smo natančnejši, ali imajo tudi vas komarji radi in ste med tistimi, ki jih najraje izberejo v množici ljudi. Poletje je pred vrati in z njimi tudi mrčes, s komarji na čelu. Izjemno nadležni so že čez dan, še bolj ob večerih, ko posedamo v toplih poletnih dneh s prijatelji ob dobri hrani in pijači, najhujši pa so ponoči, ko bi radi sladko spali, a nas zbudi tisti znani piskajoči zvok.

Brez skrbi. Čez dan in zvečer vam glede komarjev ne moremo pomagati, lahko pa poskrbimo, da boste ponoči spali brez nadležnega zvoka okoli ušes. Pred neprijetnimi malimi živalcami vas bodo rešili komarniki. Poznamo jih več vrst.

Klasični rolo komarnik je najprimernejši na oknih, skozi katera morate večkrat posegati, na primer zaradi zalivanja rož, fiksni komarnik pa je primeren za okna, kjer ni rolet in drugih senčil, ki imajo na okvir okna plosko pritrjena vodila. Fiksni potopni komarnik je najprimernejši za okna, ki so opremljena z roletami in drugimi senčili z vodili plosko pritrjenimi na okvir okna. Enojni drsni komarnik se običajno uporablja za drsne stene, enojni horizontalni komarnik pa za enokrilna vrata na balkone in terase. Dvojni horizontalni rolo komarnik je dobra izbira za dvokrilna balkonska vrata. Krilni komarnik ameriška vrata ali krilni komarnik brez oboda pa se običajno priporoča tistim, ki balkonska vrata pogosto uporabljajo, za hojo na balkon, teraso ali vrt.

Vsi komarniki so izdelani iz kakovostnih extrudiranih ALU profilov in prašno lakirani. Mreže je izdelana iz posebnih steklenih vlaken Fiberglas.

Pri izbiri komarnika ste lahko tudi malo umetnika, dobiti se jih da namreč v barvah, zato si lahko izberete svojo najljubšo ali pa jo kombinirate glede na barvo oken, fasade ali česa drugega.

Rolete Kosec

Naša lokacija

Rolete Kosec

Steletova ulica 4, 1234 Mengeš
Copyright Rolete Kosec ©2019
Izdelava: MMstudio