Zavese

Zavese za kuhinjo, zavese za dnevno sobo, zavese za spalnico in druge prostore najvišje kvalitete. Z našimi svetovalci izberite moderne zavese za kuhinjo kot so plise zavese, dekorativne zavese za dnevno sobo in panelne zavese za spalnico ali lepo padajoče zavese za kopalnico kot izraz idejne zamisli. Zavese za kuhinjo, za spalnico ali za dnevno sobo so na voljo v različnih vzorcih in pestrih barvnih paletah.

 

Dekorativne zavese in moderne zavese za vaš dom


Dekorativne zavese in moderne zavese kot okras prostora. Dekorativne zavese za kuhinjo in moderne zavese za spalnico in dnevno sobo so vam navoljo v veliko barvnih kombinacijah. Dekorativne panelne zavese in moderne zavese plise ali lamelne zavese z različnimi dekorativnimi vzorci lahko uporabite tudi kot zavese za kuhinjo ali zavese za dnevno sobo za idealno podobo vašega doma.

 

Zavese za spalnico – izberite izjemno dekorativne panelne zavese


Zavese za spalnico spadajo v spekter notranjih senčil. Da bo spanec lahkotnejši in učinkovitejši izberite moderne zavese za spalnico podjetja Kosec. Dekorativne zavese za spalnico so iz prvovrstnih materialov, sami pa si lahko izberete blago za zavese po želji. Zavese za spalnico v neprosojnih tkaninah, pričarajo temo nespečnežem ob moteči svetlobi. Lahko pa si izberete zavese za spalnico v naravnih odtenkih v obliki plise ali pa se odločite za panelne zavese ali lamelne zavese.

 

Plise zavese – moderne, praktične in dekorativne zavese


Plise zavese so so antistatično impregnirane kar odbija prah, zatorej nič več kašlja. Blago za zavese je iz 100% poliestra. Moderne plise zavese so zgubano senčilo iz prvovrstnih materialov. Plise zavese so primerne tudi kotdekorativne zavese za kuhinjo in zavese za dnevno sobo, prilegajo pa se še tako zahtevnim oblikam. Plise zavese si lahko izberete tudi iz zatemnitvene tkanine primerne kot zavese za spalnico ali kopalnico.

 

Panelne zavese za pridih izjemne elegance


Panelne zavese so dekorativne zavese in moderne zavese primerne za zasenčevanje večjih steklenih površin. Panelne zavese dajejo vašemu prostoru pridih elegance. Panelne zavese si lahko izberete v različnih barvah in vzorcih. Blago za zavese je prosojno, polprosojno ali neprosojno. Najprimernejše so kot zavese za dnevno sobo ali kot zavese za spalnico.

 

Lamelne zavese so zelo primerne kot zavese za kuhinjo


Lamelne zavese kot najkvalitetnejše notranje senčilo si lahko izberete v različnih dimenzijah. Moderne in dekorativne lamelne zavese so dobavljive v različnih barvnih odtenkih. Lamelne zavese uporabite za svoj poslovni prostor, lahko pa tudi kot zavese za dnevno sobo ali zavese za spalnico. Lamelne zavese vam zasenčijo srednje in večje steklene površine. Primerne so tudi kot zavese za kuhinjo.