Žaluzije

Žaluzije so zaščitita pred neželenimi pogledi mimoidočih, zaščitita pred sončno svetlobo in regulator svetlobe v vašem prostoru.

 

Notranje žaluzije


Notranje žaluzije so posebej primerne, ko se odločate med klasičnimi zavesami ali notranjimi žaluzijami za svoj dom ali poslovni prostor. Rolete KOSEC priporočamo notranje žaluzije. Po našem mnenju imajo notranje žaluzije številne prednosti pred klasičnimi zavesami. Notranje žaluzije so izredno lahko za vzdrževanje. Prah lahko z njih povsem preprosto obrišemo z vlažno krpo. Izbirate pa lahko med številnimi odtenki – vedno lahko najdete ttakšen odtenek barve žaluzije, ki se bo barvno lepo prilegal vašemu prostoru. Notranje žaluzije pa se zelo dobro obnesejo tudi kot zaščita pred soncem. Z obračanjem palice lahko lamele nastavimo tako, da prepuščajo poljubno količino svetlobe. Notranje žaluzije dvigamo in spuščamo s pomočjo vrvice.

 

Notranje žaluzije montaža


 

Notranje žaluzije montaža

 

 

Zunanje žaluzije - klasične


Podjetje Rolete KOSEC vam nudijo kvalitetne zunanje žaluzije, ki vam nudijo dobro zaščito pred soncem. Zunanje žaluzije so izdelane iz kvalitetnega aluminija, ki vam poleg zaščite pred soncem nudijo tudi dober izgled vaše hiše. Zunanje žaluzije so kljub klasičnem izgledu in izdelavi odporne proti UV žarkom in ostalim zunanjim vremenskim vplivom. Takšne lastnosti jim zagotavlja večstopenjsko lakiranje. Zunanje žaluzije dvigamo in spuščamo s pomočjo vrvice, nagib zunanjih žaluzij pa usmerjamo s palico.

 

Zunanje žaluzije - MASTER


Podjetje Rolete KOSEC ima v ponudbi tudi zunanje žaluzije MASTER, ki so narejene iz najkakovostnejšega aluminija in jih uvrščamo v najvišji razred zunanjih žaluzij. Zaradi zaobljenih robov so neobčutljive na najmočnejše sunke vetra. Prav način izdelave zunanjih žaluzij Master omogoča, da so trajno obstojne in ne rjavijo. Zunanje žaluzije dvigamo in spuščamo z aluminijastimi stranskimi vodilih, ki so izdelane iz enakega materiala kot zunanje žaluzije in so trajno obstojna. Upravljamo jih lahko z ročko ali z elektromotorjem s sprejemnikom na daljinsko vodenje, ročnim stikalom ali centralnim vodenjem.

PFD Katalog žaluzije Master

 

Notranje in zunanje žaluzije

 

 

Načini vgradnje zunanjih žaluzij Master


 

Vgradnja žaluzij Master

           Žaluzije       Žaluzije

 

Zunanje žaluzije vam nudimo v več barvnih odtenkih.

Barvna paleta

 

 

Master notranje in zunanje žaluzije

 

Notranje in zunanje žaluzije Kosec

 

 

Notranje in zunanje žaluzije