Tende Kosec

Za prijetno bivanje v senci poskrbite da vas bodo senčile markize različnih oblik in barv. Ponujamo vam takšne markize, ki so primerne za senčenje balkonov, teras, izložbenih oken, gostinskih lokalov in vhodov.

 

TENDE 


Podjetje Rolete Kosec d.o.o. ima več kot 45 letno tradicijo pri izdelovanju in vgradni rolet, žaluzij, tend ter ostalih senčil. Slovenskim kupcem nudimo kvalitetne tende – markize enega vodilnih evropskih proizvajalcev s širokim izborom raznovrstnih modelov – od enostavnih , zložljivih do večjih dekorativnih sistemov za zaščito proti soncu. Tende so narejeni iz raznovrstnost tkanin. Upravljanje tend pa je nadvse enostavno. Na voljo so naslednji načini upravljanja: ročno, monokomanda, motorni pogon in na stikalo. Kvalitetna izdelava ogrodij in mehanizmov zagotavlja dolgo življenjsko dobo proizvodov. Tende podjetja Rolete KOSEC zadovoljujejo tudi najzahtevnejše stranke.

 

PDF Katalog tend

 

Tende in markize


 

Za prijetno bivanje v senci poskrbite da vas bodo senčile markize najrazličnejših oblik in barv. Ponujamo vam takšne markize, ki so primerne za senčenje balkonov, teras, izložbenih oken, gostinskih lokalov in vhodov. Konstrukcija tend je močna, narejena iz visokokvalitetnih profilov. Tenda pri zapiranju zavzame zelo malo prostora. Spravljena je v omarico in zaščitena pred raznimi vremenskimi vplivi.

 

Markizo vam podjetje Rolete KOSEC izdela v velikosti, ki je prilagojena vašim željam in potrebam. Potiskajo jo lahko z vašim logotipom ali pa jo enostavno izberete med 50 različnimi barvnimi vzorci.

 

Tende-markize upravljanje:

  • ročno
  • monokomanda
  • motorni pogon
  • na stikalo

 

 

TENDE:

 

Klasične tende - klasične markize


Klasične tende so najbolj razširjene izvedbe tend. Klasična tenda je senčilo s platnom oz. ''platnena streha''. Prednost takšnih senčil je enostavno odpiranje in zapiranje. Zložena tenda zavzame malo prostora in ima možnost odpiranja in zapiranja na motorni pogon.

 

Polkasetne tende


Polkasetne tende se od klasičnih tend razlikujejo po dodatnem, tovarniško narejenem ohišju oz. kaseti. Platno se zloži v ohišje in je tako zaščiteno proti vremenskim vplivom, s tem se podaljša življenska doba platna. Ostali mehanizem ostanejo vidni. Posebno pozorni pa moramo biti, da je platno suho, ko ga zložimo v kaseto, saj lahko drugače splesni. Platno v kaseti namreč potrebuje več časa, da se posuši.

 

Kasetne tende


Kasetne tende se od polkasetnih tend razlikujejo po tem, da tovarniško narejeno ohišje oz. kaseta skrije tako platno kot tudi mehanizem tende (roke). Kasetne tende predstavljajo vrh ponudbe tend in so estetsko tudi najlepše. Tako kot pri polkasetnih tendah je tudi tukaj platno, zavarovano pred vremenskimi vplivi, ko je zloženo. To seveda podaljša življensko dobo platna. In tako kot pri polkasetnih tendah, moramo biti tudi pri kasetnih tendah posebno pozorni , da je platno suho, ko ga zložimo v kaseto, saj lahko drugače splesni. Platno v kaseti namreč potrebuje več časa, da se posuši.

 

Tende za zimske vrtove


Tende za zimske vrtove so namenjene uporabi na zunanjih zgornjih(strešnih) delih zimsko-letnih vrtov in ostalih fiksnih konstrukcijah. Deluje na motorni pogon z možnostjo nadaljnega dodajanja avtomatike za sonce/veter. Največja priporočena dimenzija tende je 5 m v dolžino ob steni in 4 m v širino.

 

PDF PDF Predstavitev tend
PDF Pdf katalog tend