SCREEN roloji in SCREEN senčila

Želite preurediti vaš dom ali pisarno? želite posodobiti vaše zavese ali pa ste se jih naveličali? Svetujemo vam montažo najnovejših senčil – screen rolojev


Želite preurediti vaš dom ali pisarno? želite posodobiti vaše zavese ali pa ste se jih naveličali? Svetujemo vam montažo najnovejših senčil – screen rolojev, ki vam omogočajo popolno zatemnitev ali le delno zasenčenje vaših prostorov – odvisno od izbire tkanine.
Izbirate jih lahko med različnimi tkaninami in jih tako barvno uskladite z vašimi prostori. Lahko se odločite za klasično izvedbo, ki omogoča pritrditev screen roloja na steno ali strop. Screen rolo pa je na voljo tudi v kasetni izvedbi. Pri tej vrsti screen rolojev je blago navito in skrito v aluminijasti omarici.

 

Podjetje Rolete KOSEC proizvaja dve vrsti screen rolojev:

 

SAMOSTOJNI SCREEN ROLOJI


Teh je več vrst – lahko so zunanji screen roloji ali pa notranji scree roloji. Zunanje screen roloje, pritrdimo na okno in jih lahko upravljate ročno ali z motorjem. Zunanji screen roloji so idealni za senčenje večjih steklenih površin. Notranje screen roloje pa lahko pritrdimo tako, na strop ali steno, da prosto visijo.

 

INTEGRIRANI SCREEN ROLOJI


Ti so nameščeni skupaj z roleto, vendar lahko upravljate roleto posebej in screen rolo posebej.

 

PDF Katalog integrtiranih screen rolojev[manjka katalog - manual upload]

 

 

Več o rolojih

 

ZUNANJI SCREEN ROLOJI - UPORABA


Vertikalne steklene površine.

 

NARAVNO HLAJENJE IN VARČEVANJE Z ENERGIJO


Zunanja senčila REFLEKSOL pomagajo ohranjati primerno temperaturo v prostorih, ki so izpostavljeni soncu. Hkrati pa roloji Refleksol ® pripomorejo k zmanjšanju uporabe klimatskih naprav in tako tudi k znižanju obratovalnih stroškov stavbe.

 

OPTIČNO UDOBJE


Materiali HIGH-T-TEX in Polyscreen, iz katerih so izdelani naši roloji, učinkovito preprečujejo vstopanje svetlobe v prostor in zmanjša kontraste, hkrati pa omogočajo dober pogled navzven. 

 

ESTETIKA IN UPORABNOST


Ustrezna senčila izboljšajo videz pročelja. Poleg tega pa se lahko zaradi bogate ponudbe tkanin v različnih barvah in možnosti lakiranja rolo prilagodi kateremukoli okolju. Z namestitvijo senčila Refleksol ® v notranjost stavbe lahko ustvarite popolno zatemnitev, kakršna je v kinodvoranah in predavalnicah. Uporabite lahko tudi vremenski nadzor, ki roloje ščiti pred spreminjajočimi se vremenskimi pogoji.

 

ŽIVLJENJSKA DOBA


Čvrsto ogrodje iz aluminija in visoko kakovostne tkanine iz trpežnih poliestrskih vlaken, ki so prekrite s snovjo PVC, zagotavljajo, da bo rolo dolgo služil svojemu namenu.

 

PRIMERNI NAČINI PRITRJEVANJA


Z uporabo aluminijastih konzol boste sistem namestili hitro in preprosto.