Plise senčila in plise zavese

Plise senčila so primerna za senčenje vseh vrst oken. Plise senčila so primerna tako za strešna okna kot tudi zimske vrtove in za okna nepravilnih oblik.

 

Pliseji - plise senčila so narejena iz poliestrne tkanine, impregnirane z antistatičnim premazom, ki preprečuje nabiranje prahu na njih.

 

Tkanina


V kolekciji imamo približno 40 tkanin za pliseje:

 • dekorativne ( prosojne tkanine,tkanine z efektom zmečkanine)
 • izolacijske ( z metalnim premazom, ki zagotavlja odboj toplote)
 • zatemnitvene tkanine

 

Vse tkanine so zgubane - plisirane po posebni tehnologiji, ki omogoča obstojnost pliseja pri visokih temparaturah in vlagi. Plise senčila nudimo po meri zato se natančno prilegajo vsakemo oknu tudi če je kakšne posebne oblike. Tako montaža kot vzdrževanje teh senčil je zelo enostavno. Primerna so za stanovanjske prostore, pisarniške prostore, zimske vrtove, učilnice, zastekljene balkone, počitniške prikolice.

 

Uporabljajo se prvovrstni materiali, ki zagotavljajo senčilom kakovost in dolgo življensko dobo.

 

Alu profili so alaksirani ali prašno lakirani v beli in rjavi barvi, vsi drobni kovinski deli so iz nerjevečega jekla,vrvice so iz najlonskih vlaken in v senčilu tečejo čez kovinske valjčke.


Tkanina je iz 100% poliestra in barvana ali potiskana z obstojnimi barvili. Hkrati je antistatično impregnirana. Posebna tehnologija plisiranja omogoča, da se fuge ne izravnajo tudi po večletni uporabi.

 

 • 100% poliester
 • Prosojna, polprosojna, neprosojna, zatemnitvena, …
 • Širina pliseja 2 cm

 

Konstrukcija: alu profili lakirani z poliuretanskim lakom v beli in temno rjavi barvi. 

 

Notranja in zunanja okenska senčila - plise senčila


Plise senčila so izdelana iz posebne tkanine, ki je impregnirana z antistatičnim premazom. Ta preprečuje nabiranje prahu na plise senčilih.

 

Debelina okvirja plise senčila je 2 cm in omogoča pritrditev na letve okenskega krila. Zaradi tega se odpira in zapira hkrati s krilom. Plise senčila pa lahko pritrdimo tudi na steno ali strop. Velika prednost plise senčil je, da zavzamejo zelo malo prostora.

 

Podjetje Rolete KOSEC vam nudijo plise senčila po meri. V podjetju so mnenja, da se morajo plise senčila natančno prilegati vsakemu oknu. Plise senčilo je vodeno s stranskimi vodili in ni nevarnosti, da bi prosto viselo ali plapolalo v morebitnem prepihu.

 

Plise senčila in njihove prednosti


 • zaščita pred soncem
 • enostavno čiščenje
 • negorljivost
 • lahko vzdrževanje in pranje
 • majhne dimenzije
 • enostavna montaža

 

Podjetje Rolete KOSEC imajo bogato izbiro notranjih senčil, zunanjih senčil, plise senčil. Izbirate lahko med različnimi barvnimi odtenkih in različnimi dekorativnimi vzorci. Plise senčila lahko v celoti nadomestijo zavese. S plise senčili si lahko ustvarite idealno podobo vašega doma ali poslovnega prostora.

 

Senčila plise za okna – plise zavese oz. tudi plise žaluzije za okna


Nudimo najkvalitetnejša plise senčila za okna. Plise so idealna rešitev za vse vrst oken, saj so narejena po meri, uporabljajo se lahko kot plise žaluzije ali zavese. Plise zavzamejo zelo malo prostora, saj se senčila plise lahko pritrdijo na steno ali strop.

 

Plise za okna – material in oblika plise zavese


Materiali za plise zavese so prvovrstni, iz posebne tkanine, impregnirane z antistatičnim premazom, ki preprečuje nabiranje prahu na plise senčilih. Plise senčila za okna so kakovostna in imajo dolgo življenjsko dobo. Vzorci plise senčil so raznovrstnih barv in prosojnosti.

 

Plise zavese – enostavna senčila za vzdrževanje


Plise so najboljša senčila za okna. Plise zavese lahko povsem nadomestijo staromodne zavese, saj je plise zavesa najbolj enostavna za vzdrževanje in pranje. Moderne zavese plise hkrati ponujajo zaščito pred soncem, ter modno dekoracijo vašega doma, saj so plise za okna lahko dekorativne, izolacijske ali zatemnitvene.

 

Plise žaluzije so idealna rešitev tudi za strešna okna


Senčila plise se lahko natančno prilegajo vašemu oknu, zato jih lahko uporabite tudi namesto žaluzij. Okvir plise žaluzije se lahko se pritrdi na okensko krilo, zato se bodo plise žaluzije odpirale skupaj z njim. Tkanine, iz katerih so narejene dekorativne zavese plise za okna, so zgubane po tehnologiji, ki omogoča obstojnost pri visokih temperaturah in vlagi. Senčila plise imajo kakovostne fuge, ki se ne izravnajo niti po večletni uporabi.

 

Zakaj plise senčila za okna?


Senčila plise za okna zagotavljajo zaščito pred soncem in negorljivost, hkrati pa so plise zavese zelo enostavne za vzdrževanje in čiščenje. Materiali za plise senčila so prvovrstni, zato je življenjska doba plise žaluzije zelo dolga. Raznovrstni vzorci plise senčil omogočajo, da senčila plise zadovoljijo vse vaše funkcionalne in vizualne želje. Plise senčila so idealna za počitniške prikolice, zastekljene balkone, pisarniške in stanovanjske prostore, učilnice. Plise žaluzije ali plise zavese bodo so še posebej primerne za okna posebnih oblik, saj pri nas izdelujemo plise za okna po meri. Plise so idealna senčila za okna. Plise zavese ali plise žaluzije zadovoljijo tudi najzahtevnejše kupce. 

 

Panelne zavese za pridih izjemne elegance Panelne zavese so dekorativne zavese in moderne zavese primerne za zasenčevanje večjih steklenih površin. Panelne zavese dajejo vašemu prostoru pridih elegance. Panelne zavese si lahko izberete v različnih barvah in vzorcih. Blago za zavese je prosojno, polprosojno ali neprosojno. Najprimernejše so kot zavese za dnevno sobo ali kot zavese za spalnico. Panelne zavese za pridih izjemne elegance Panelne zavese so dekorativne zavese in moderne zavese primerne za zasenčevanje večjih steklenih površin. Panelne zavese dajejo vašemu prostoru pridih elegance. Panelne zavese si lahko izberete v različnih barvah in vzorcih. Blago za zavese je prosojno, polprosojno ali neprosojno. Najprimernejše so kot zavese za dnevno sobo ali kot zavese za spalnico. Panelne zavese za pridih izjemne elegance Panelne zavese so dekorativne zavese in moderne zavese primerne za zasenčevanje večjih steklenih površin. Panelne zavese dajejo vašemu prostoru pridih elegance. Panelne zavese si lahko izberete v različnih barvah in vzorcih. Blago za zavese je prosojno, polprosojno ali neprosojno. Najprimernejše so kot zavese za dnevno sobo ali kot zavese za spalnico.