PVC ograje, plastične ograje, balkonske ograje

Vas zanima plastična ograja? PVC ograja je pravi odgovor! PVC ograja ali t.i.»plastični les« je primeren za balkonske ograje, saj ne rjavi, ne trohni, ne poka ne napadajo ga lesni črvi in ga ni potrebno barvati.

 

Vas zanima plastična ograja? PVC ograja je pravi odgovor! PVC ograja ali t.i. »plastični les« je zelo primeren za balkonske ograje, saj ne rjavi, ne trohni, ne poka ne napadajo ga lesni črvi in ga ni potrebno barvati. PVC ograja ima dolgo življenjsko dobo in je odporna na UV žarke. PVC ograja ne zahteva posebnega vzdrževanja, je primerna za reciklažo in ne vpija vlage. PVC ograja vam prihrani veliko časa, ki bi ga sicer porabili za vzdrževanje lesene ograje.

 

Podjetje Rolete KOSEC vam nudi »PLASTIČNI LES« ali plastične ograje v različnih oblikah in dimenzijah. S svojimi proizvodi vam ustvarijo PVC ograje po meri. Rolete KOSEC vam izdelajo PVC balkonske ograje, PVC ograje za vrt, PVC ograje za hišo, PVC ograje za gostinsko vrtno teraso ali za vašega štirinožnega prijatelja.

 

NOVOST - PVC ograja KAJA


PVC ograja Kaja se vam ponuja v grobi strukturi, fini strukturi ali gladki strukturi imitacije naravnega lesa.

 

Pvc ograja KAJA - primerna kot balkonska ograja, vrtna ograja ali ograja za terase.

 

Primerna je za vse vrste balkonskih ograj in vrtov. Ne rjavi, ne trohni, ni je potrebno barvati, ne poka kot les, UV odporna, in kar je zelo pomembno reciklažna. Torej nobenega odpada.

 

Letvice se vam poljubno narežejo in oblikujejo, ravno navpično, polkrožno, porezano. Širina letvic se ponuja v dveh dimenzijah.

 

Ograja pa ne potrebuje nobenega vzdrževanja.

 

PDF Naložite si brošuro za pvc ograje KAJA

 

Plastične balkonske ograje KosecOgraja Kosec