Lamelne zavese

Podjetje Rolete KOSEC ima v prodajnem programu lamelne zavese, ki sodijo med najkvalitetnejša notranja senčila. Lamelne zavese lahko nadomestijo klasične zavese. Lamelne zavese so vertikalno obešeni tekstilni trakovi. Izdelani so lahko v različnih dimenzijah. Lamelne zavese pa lahko z lahkoto tudi operete.

 

Lamelne zavese imajo vgrajen mehanizem, ki omogoča preprosto zastiranje in odstiranje lamel do 180°. Lamelne zavese pa je mogoče upravljati tudi daljinsko. Podjetje Rolete KOSEC priporoča lamelne zavese za dekoracijo vaših poslovnih ali bivalnih prostorov. Lamelne zavese vam lahko izdelajo v različnih barvnih odtenkih, tako da se bodo čim lepše zlile za vašim prostorom in elementi v njem.

 

Lamelne zavese so odlična rešitev za zasenčenje poslovnih ali bivalnih prostorov. Z lamelnimi zavesami lahko zasenčimo srednje in večje steklene površine. Zavedati pa se moramo, da same lamelne zavese ne bodo bistveno preprečile segrevanja prostora. Lamelne zavese so veliko bolj učinkovite, če jih kombiniramo z različnimi zunanjimi zasenčitvami.


LAMELNE ZAVESE Upravljanje:

  • ročni pogon
  • elektro pogon