Alu ograje

Alu ograje so narejene iz aluminija, ki zaradi svoje trpežnosti in praktičnosti slovi kot izredno hvaležen material. Ograja iz aluminija ima dolgo življenjsko dobo in je odporna na UV žarke.


 

Obstojnost in funkcionalnost aluminija omogoča zelo preprosto vzdrževanje alu ograj, saj jih ni potrebno barvati, ne trohnijo, ne rjavijo in ne vpijajo vlage. Tudi čiščenje alu ograj za terase, vrtove ali balkone je zelo enostavno. Očistimo jih tako, da jih le preprosto obrišemo z vlažno krpo.

Alu ograje lahko uporabimo za zagraditev prostorov okrog hiše, dvorišča ali poslovne stavbe. Primerne so kot ograje za terase, kot balkonske ali vrtne ograje. Alu ograje so smotrna in »zelena« izbira, saj je aluminij zaradi visoke stopnje trpežnosti trajen material, ki ga lahko vedno recikliramo.


Ograje iz aluminija so praktična rešitev lepega videza

Alu ograje v naši ponudbi so na voljo v številnih barvnih variacijah: v dekor barvi lesa, različnih imitacijah in v barvnih odtenkih po RAL lestvici. Pri tako pestri možnosti izbire boste zagotovo našli alu ograjo, ki je skladna z vašimi željami.

Ograje iz aluminija se odlično obnesejo kot balkonske ograje. Brezčasni videz se odlično prilega tako starejšim kot modernim objektom. S pravim barvnim kombiniranjem balkonske ali vrtne ograje pa lahko izboljšate in popestrite zunanjo podobo celotne stavbe in okolice.

 

Aluminij je večen material, ki ne potrebuje posebnega vzdrževanja, zato vam alu ograje ne bo potrebno nikoli dodatno barvati ali premazovati. Z ograjami za terase ter z balkonskimi in vrtnimi ograjami iz aluminija boste prihranili veliko časa in skrbi, ki bi jih drugače porabili za vzdrževanje lesene ograje.

 

Se odločate za nakup nove ograje? Izberite aluminijasto ograjo v barvi in vzorcu po vaši želji!